Een passend vloerkleed voor ieder interieur

Een passend vloerkleed voor ieder interieur
10 november 2023

Een vloerkleed is als een magisch tapijt voor je interieur! Het voegt niet alleen een flinke dosis stijl en gezelligheid toe, maar is ook superhandig. In deze blog ontrafelen we alle voordelen en geven we je tips voor het kiezen van het perfecte vloerkleed. En wist je dat we in onze winkel alles weten over welk vloerkleed het beste past bij jouw stijl? Onze stylisten staan klaar om je te inspireren en adviseren. En, verrassing! We maken zelfs vloerkleden van tapijt, helemaal op maat voor jouw interieur. Bij ons vind je altijd een kleed dat bij je past!

 

 

Een vloerkleed als verbindende factor

Een vloerkleed is als de lijm die je zithoek, eethoek of werkplek bij elkaar houdt. Het verbindt losse elementen zoals de bank, een fauteuil en de salontafel tot één geheel. Zo creëer je een samenhangende sfeer en markeer je een specifiek gedeelte van de ruimte. Plus, het brengt meteen warmte en gezelligheid in huis. Het gevoel van thuiskomen, waar je meteen je schoenen uit wilt schoppen en jezelf lekker nestelt.

 

 

Een vloerkleed voor een betere akoestiek

Grote ruimtes kunnen al snel hol klinken, wat een leeg en kil gevoel geeft. Dat willen we natuurlijk vermijden! Een vloerkleed helpt de akoestiek te verbeteren. Het materiaal en de structuur absorberen geluid, waardoor de nagalmtijd wordt verkort. Weg met die galmende echo's, hallo gezelligheid!

 

 

In de #Spotlight: DESSO AirMaster®

We moeten DESSO AirMaster® even in het zonnetje zetten. Dit materiaal, dat zowel als tapijt als op maat gemaakt vloerkleed verkrijgbaar is, draagt bij aan een gezonder binnenklimaat. Speciale garens houden stofdeeltjes vast tot de volgende stofzuigbeurt, waardoor er minder stof rond dwarrelt. En wanneer het tijd is om te stofzuigen, verwijder je het stof eenvoudig voor een optimale filtering. Perfect voor mensen met allergieën!

 

 

Een vloerkleed op maat van de mooiste merken

Heb je een oogverblindend tapijt gezien waar je graag een vloerkleed van wilt laten maken? Dat kunnen wij voor je regelen! Zo geniet je van de kwaliteit van merken als Desso, Parade, Bonaparte en BezT collection, met een overvloed aan keuzes.

Of je nu gaat voor strakke lijnen of organische vormen, wij maken vloerkleden in alle soorten, maten en kleuren. Onze interieurstylisten staan klaar om je te adviseren over de juiste vorm, materiaal en kleur. En het beste van alles: we maken de vloerkleden helemaal op maat voor jou! Wil je een kijkje nemen in onze winkel of een afspraak maken? Woon je in de omgeving van Leiderdorp, Leiden en Oegstgeest? Kom naar Berg&Berg in Leiderdorp. Dé woonwinkel voor jou en laat je informeren door onze interieurstylisten. We ontvangen je met open armen!