124-raamdecoratie_duetteshades_header.webp

Energiezuinige en geluidsdempende Luxaflex® Duette® shades bij Berg&Berg in Leiderdorp

Kies voor Luxaflex® Duette® shades
productz_raamdecoratie-header

Gratis inmeten bij Berg&Berg


Bij Berg&Berg in Leiderdorp streven wij naar kwaliteit. Dit geldt niet alleen voor de kwaliteit van onze producten zelf, maar ook voor de kwaliteit van de montage.
raamdecoratie_duetteshades_sfeer1920

"Luxaflex® Duette® shades zijn de ultieme mix van vorm en functie, waarbij hun moderne uitstraling naadloos samengaat met hun energie-efficiëntie en akoestische eigenschappen. Ze creëren een oase van rust en comfort, terwijl ze tegelijkertijd een vleugje luxe toevoegen aan elke ruimte."

 

 

Berg&Berg in Leiderdorp is dé expert op het gebied van raamdecoratie in de regio Leiderdorp, Leiden en Oegstgeest. Als Luxaflex® dealer bieden wij een uitgebreide selectie van hoogwaardige raambekleding, waaronder de innovatieve Luxaflex® Duette® shades.

 

Energiezuinig en stijlvol

Luxaflex® Duette® shades zijn niet alleen stijlvol, maar ook zeer energie-efficiënt. Dankzij het unieke cel-in-cel-ontwerp met drie luchtstroken bieden ze uitstekende isolatie, waardoor je huis 's zomers koel blijft en 's winters warm. Dit kan aanzienlijke besparingen op je energierekening opleveren, aangezien tot 50% van de verwarmings- en koelenergie via de ramen kan ontsnappen.

Onze collectie Duette® shades van Luxaflex® biedt een breed scala aan prachtige stoffen, variërend van speelse kleuren en patronen tot subtiele ontwerpen met een natuurlijke uitstraling. Bovendien zijn alle systemen zowel handmatig als elektrisch te bedienen, met de geavanceerde Luxaflex® PowerView® automation.

 

raamdecoratie_duetteshades_sfeer1200_1

Geluidsdempend

Een bijkomend voordeel van Luxaflex® Duette® shades is hun geluidsdempende eigenschap. De speciale structuur van de Duette® shades helpt om geluid van buitenaf te dempen, waardoor je een rustigere en comfortabelere leefomgeving creëert in je huis.

 

Veelzijdigheid in design

Luxaflex® Duette® shades bieden een veelzijdigheid in design die past bij elke interieurstijl. Of je nu een modern, eigentijds interieur hebt of een meer klassieke uitstraling verkiest, er is altijd een Duette® shades die perfect bij jouw stijl past. Met een breed scala aan stoffen, kleuren en texturen kun je je raambekleding afstemmen op de rest van je interieur.

 

raamdecoratie_duetteshades_sfeer1200_2

De mooie collectie Luxaflex® Duette® shades van Berg&Berg in Leiderdorp, de expert op het gebied van raamdecoratie in de omgeving van Leiderdorp, Leiden en Oegstgeest.

Kom je uit de omgeving van Leiderdorp, Leiden en Oegstgeest? Kom dan langs bij Berg&Berg in Leiderdorp om onze Luxaflex® Duette® shades zelf te ervaren en ontvang persoonlijk advies van onze experts. Wij helpen je graag bij het vinden van de perfecte raamdecoratie-oplossing die voldoet aan jouw behoeften en stijlvoorkeuren.

 

raamdecoratie_duetteshades_sfeer1200_3
styliste_slider_1920x600px_raamdecoratie

Styliste aan het woord:

"Duette® Shades combineren innovatie en elegantie, waardoor ze de perfecte keuze zijn voor wie op zoek is naar een tijdloze raambekleding die zowel functioneel als stijlvol is. Hun unieke honingraatstructuur biedt niet alleen privacy en lichtregulering, maar voegt ook een vleugje verfijning toe aan elk interieur."

Mogen we iets voor je doen?

Waar kunnen we je bij helpen?
voor het maken van een afspraak
ik kan wel wat hulp gebruiken bij het inrichten van mijn woning
voor het maken van een offerte
ik heb een specifieke vraag: